Staarideparaad! Vaata ja meenuta, kes viibisid eksklusiivsel “Naiste sõja” võttel restoranis Gloria

uudised.ee

Täna õhtul jõuab TV3 eetrisse järjekordne osa ajaloolisest draamasarjast "Naiste sõda", kus jätkuvad arengud John F. Kennedy tormilise külaskäigu ümber Tallinna. Möödunud suvel oma 53. sünnipäeva restoranis Gloria tähistanud Mart Sander võttis toona üles ka eksklusiivse võtte, millest said osa pea kõik glamuursele sünnipäevapeole kutsutud. 

Külalisi kaunistas ajastutruu riietus, mis inspireeritud telesarjast "Litsid". Suurejoonelise võtte käigus salvestati "Naiste sõja" aastavahetuse pidu.

Sünnipäevapeol olid kohal mitmed kodumaised kuulsused, nende seas Eve Kivi, Ingrid Teesalu, Triin Lellep, Keili Sükijainen, Annely Adermann, Silva Ilves jpt.

Draamasarja "Naiste sõda" tänases osas saab Tallinna külastava tulevase USA presidendi John F. Kennedy ümber koondunud armukolmnurk ootamatu pöörde. Kes valib armastuse, kes aga vahetab selle raha vastu? Saatus paneb proovile, kes neidudest on tegelikult müüdav – kas lõbutüdruk või spioon.

"Naiste sõda" stardib kell 21.30 TV3s!

 

Kommentaarid puuduvad