Desiree Mumm: OnlyFansis saab teenida ka ilma erootilist sisu tootmata

uudised.ee

OnlyFansis figureeriv sisulooja ja lauljatar Desiree Mumm teatab, et sellel platvormil saab raha teenida ka teistmoodi kui ainult enese paljastamisega.

„Kindlasti võib sellega päris hästi teenida, aga kas just rikkaks saada... seda ehk mitte. Eesti turg ei ole selleks piisavalt suur. Usun, et välismaal võib isegi rikkaks saada,” räägib Mumm, kes loob OnlyFansi keskkonda erootilise sisu asemel igapäevaelu puudutavat ja lahkab erinevaid probleeme.

Desiree OnlyFansis oma ihu ei näita, vaatamata sellele, et temani on jõudnud mitmeid kirju, kus soovitatakse tal kanda napimaid rõivaid. „Ei tunne, et tahaksin erootilist sisu toota või jagada. See on minu jaoks privaatne teema ja ei tahaks ennast sellisel viisil raha eest müüa,” jääb naine endale kindlaks.

Refereeritud Õhtulehest.

Kommentaarid puuduvad