Kehakeele ekspert Mäe ja Männilaane tantsuvideos ahistamist ei näe: see on tõeline flirtimismäng

Duubel

Tänases “Duubli: Õhtuses vahetuses” jõudis esmakordselt avalikkuse ette tantsuvideo Aivar Mäe ja ahistamisskandaali algatanud Lisanna Männilaane vahel, mis jäädvustatud Estonia teatri peol. Stuudios on materjali kommenteerimas kehakeele ekspert Ülli Kukumägi.

Ülli Kukumägi videos midagi ebamugavusele viitavat ei täheldanud: “See on nagu osa flirtimismängust,” kirjeldas ta. 

Tänases “Duubli: Õhtuses vahetuses” jõudis esmakordselt avalikkuse ette tantsuvideo Aivar Mäe ja ahistamisskandaali algatanud Lisanna Männilaane vahel, mis jäädvustatud Estonia teatri peol. Stuudios on materjali kommenteerimas kehakeele ekspert Ülli Kukumägi.

Ülli Kukumägi videos midagi ebamugavusele viitavat ei täheldanud: “See on nagu osa flirtimismängust,” kirjeldas ta. 

Kommentaarid puuduvad