Palju õnne! “Naabrist parem” viimane võidupaar soetas oma esimese päris kodu

uudised.ee

Viimase "Naabrist parema" hooaja võitnud Mari-Anne ja Eero soetasid hiljaaegu päris oma kodu. 

„Väljas oli sel hetkel marukülm, korter see-eest aga täis päikesevalgust, ülimalt soe ja hubane. Nägin ennast seal kohe hommikuti päikesepaistel muusika saatel üle toa kepslemas ning meile hommikukohvi tegemas,“ rõõmustab Mari-Anne oma Lifeisaview vlogis.  

Möödunud aasta novembris otsustasid noored saates võidetud konteinermaja müüki panna. Plaanis oli see püstitada Otepääle Eero töökaaslase maatükile, kuid lõpuks said nad teada, et maja endale sobivaks ehitamiseks läheks neil tarvis 15 000 – 20 000 eurot ning paaril tekkis küsimus, kas endale mittekuuluval maal selline investeering teha on ikka vajalik.

Eero sõnul võttis neil maja müük aega pisut üle kuu. „Tahtjaid oli palju, vaatajaid jagus samuti,“ räägib Mari-Anne. „Lõpuks leidis meieni tee inimene, kes selle investeerimise eesmärgil soetas, seega saame seal perega tulevikus siiski nii mõnigi kord aega veeta,“ on neil hea meel.

Koduostust teatasid Mari-Anne ja Eero oma Instagrami kontol, mis kannab nende Youtube'i kanalile sarnaselt nime Lifeisaview. 

Kuigi noorte uus 3-toaline korter vajab veel korrlikult kõpitsemist, on nad oma otsuse üle väga uhked. "Väga hea tunne on!" õhkab Eero. 

[embed]
class="advertising--side js-advertising js-side-advertising lazyload advertising--first">

Kommentaarid puuduvad