Briti kuningakoja eksperdid: pole olemas väge, mis keelaks armastavale abikaasale palgata terapeute

uudised.ee

Eile jõudis TV3 vaatajateni maailmas palju kõmu tekitanud prints Harry ja tema abikaasa Meghan Markle'i intervjuu, kus paljastati nii mõndagi. Muuhulgas ilmnes, et Meghanil oli kuninglikust "vangistusest" ja kõmumeedia koormast tingituna probleeme ka vaimse tervisega ning kuningakoja poolset tuge ega abi loota ei olnud. Monarhiahuviline Kai-Ines Nelson ütleb aga seepeale, et vastutust kannab prints Harry, kes oleks võinud ise abikaasale vaimset abi otsida.

Intervjuu põhjal tekkinud mõtteid ja emotsioone jagavad ka kuninglike teemade asjatundjad Stella K. Wadowsky, Betty Ester-Väljaots ja Kai-Ines Nelson. Muu põneva hulgas arutletakse, kas tegemist oli siira vestluse või hoopis suurepärase näitemänguga. Täispikk Stella K. Wadowsky, Betty Ester-Väljaotsa ja Kai-Ines Nelsoni arutelu:

"Oprah’ intervjuu Meghani ja Harryga" saad järele vaadata TV3Play'st!

Kommentaarid puuduvad