Miks ei saanud prints Harry poeg printsitiitlit? Abikaasa Meghan Markle: ma võin ausalt öelda…

uudised.ee

Eile jõudis TV3 vaatajateni eksklusiivne Oprah’ intervjuu prints Harry ja tema abikaasa Meghan Markle'iga, kus käsitleti mitmeid kõneainet pakkuvaid teemasid. Muuhulgas uuris Oprah Meghanilt, miks ikkagi ei omistatud nende pojale printsitiitlit.

“Kuidas selgitati sulle olukorda, et sinu poeg, kes on ühtlasi Inglismaa kuninganna lapselaps, ei saa printsiks? Sul ilmselt oli Harryga sel teemal ka vestlusi ja teil olid omad kahtlused, miks talle ei tahetud seda tiitlit omistada. Miks sa arvad, et nii läks?” küsis Oprah Meghanilt.

Meghan vastas seepeale, et võib anda talle väga ausa vastuse...

Vaata skandaalset intervjuud järele TV3Play'st alates 17.03!

[embed]http://www.tv3play.ee/play/11483934[/embed]

Kommentaarid puuduvad