Palju õnne! Kalorisaate võitis särtsakas Nele: ma olen väga uhke enda üle!

uudised.ee

Teleprojekti "Kallid kalorid" võitjaks kuulutas saatejuht Erik Orgu rõõmsameelse Nele. Orgu sõnul oli just tema teinud elus kõige suurema muudatuse. Ta julgeb ja tahab harrastada erinevaid spordialasid. Loomulikult on ka tema langenud kaal tubli toitumise ja treeningu tulemus.

Saates osalejad kohtusid nelja kuu pärast kui toimus teleprojekti finaal. Kõik, isegi varem lahkunud Jaak, järgisid nende kuude jooksul hoolikalt Orgu õpetusi ja toitumisprogrammi. Mitme osalise puhul oli juba visuaalselt näha, et tervislik elustiil on mõjunud. 

Viimasel päeval olid kõik peale Jaagu kohal, kellel oli kerge palavik ning koroonaviiruse oht. Aga ta andis Orgule teada, et pärast saadet on ta veel 20 kilo alla võtnud, kaaludes nüüd 92,7 kilo.

Teele võttis sel perioodil alla kuus kilo ja need pole tagasi tulnud. Ade võttis nelja kuuga alla 17,5 kilo. Tarmo kaotas 11,2 kilo, Helery 8 kilo, Sidni 14,5 kilo, Nele 17,5 kilo ja Kati kaotas 9,5 kilo. Orgu on tulemustega väga rahul.

Terve laagris oldud nädala vältel suutsid osalejad auhinnaraha vähendada kümme korda ehk alles jäi vaid 510 eurot. Raha sai endale Nele, kes läks saatesse, kaaludes 139 kilo, ja nüüd oli see number ligi 20 kilo väiksem. Orgu andis talle auhinnaraha üle sularahas ning kõik osalejad on nõus, et võitis õige inimene.

[embed]http://www.tv3play.ee/play/11487229[/embed]

Kommentaarid puuduvad