Värsked muljed kuninglikust intervjuust: kas see oli suurepärane näitemäng? 

uudised.ee

TV3 vaatajateni jõudis eile CBS esitletav intervjuu, kus Oprah´ vestles Meghan Markle´i ja prints Harryga nende elust, otsustest ja elumuutuste põhjustest. Intervjuu on tekitanud väga suurt vastukaja terves maailmas ning nüüd ka Eestis.

Intervjuu põhjal tekkinud mõtteid ja emotsioone jagavad ka kuninglike teemade asjatundjad Stella K. Wadowsky, Betty Ester-Väljaots ja Kai-Ines Nelson. Muu põneva hulgas arutletakse, kas tegemist oli siira vestluse või hoopis suurepärase näitemänguga.

Oprah´ suurt intervjuud Meghani ja Harryga saab järele vaadata TV3Play'st alates 17.03 

TV3 vaatajateni jõudis eile CBS esitletav intervjuu, kus Oprah´ vestles Meghan Markle´i ja prints Harryga nende elust, otsustest ja elumuutuste põhjustest. Intervjuu on tekitanud väga suurt vastukaja terves maailmas ning nüüd ka Eestis.

Intervjuu põhjal tekkinud mõtteid ja emotsioone jagavad ka kuninglike teemade asjatundjad Stella K. Wadowsky, Betty Ester-Väljaots ja Kai-Ines Nelson. Muu põneva hulgas arutletakse, kas tegemist oli siira vestluse või hoopis suurepärase näitemänguga.

Oprah´ suurt intervjuud Meghani ja Harryga saab järele vaadata TV3Play’st alates 17.03 

Kommentaarid puuduvad