Keili Sükijainen on “Naabrist parem” uue hooaja eel põnevil: pole olnud võrdsemat valikut!

uudised.ee

31. märtsil alustab TV3 eetris taas ehitussaade "Naabrist parem", mida juhib koos Alari Kivisaarega särav Keili Sükijainen. Viimane naasis Bali saarelt just selle projekti tarbeks ning tunnistab, et tänavune hooaeg saab olema eriti põnev, sest saates osalevad paarid on väga võrdse tasemega. 

Hiljaaegu Indoneesiast eksootiliselt Bali saarelt naasnud Keili Sükijainen tunnistab Star FM-i hommikuprogrammis, et ajavahe Baliga on jätnud oma jälje ning esialgu ärkas ta Eestis hommikul kella viie aeg, kuid nüüd on kell nihkunud paari tunni võrra edasi ja telenägu alustab päeva kell seitse. "Ajavahe töötas minu kasuks," tõdeb Keili, kes pühendab hommikud trenni tegemisele.

Kolm kuud Balil ei olnud Sükijaineni jaoks puhkusereis, vaid töö ja lõbu käsikäes. "Ma natuurilt ei ole selline, kes kolm kuud midagi ei tee," räägib ta. Eksootikast inspireerudes tegi Keili om firma nimega Hellou. "Balil said tehtud kõik asjad, mis ma Eestis pidin tegema," lisab ta, et ka "Naabrist parem" casting ja saatega seotud koosolekud toimusid veebi vahendusel.  

Siiski naasis Keili otseselt naabrisaate tõttu, et võtetel viibida. Ehitussaatel "Naabrist parem" algab 9. hooaeg ja Sükijaineni sõnul tuleb võistlus tasavägine. Naisel läheb saadet juhtides viies aasta ja ta ei mäleta hooaega, mil kõik osalised oleksid olnud romantilises mõttes paarid. "Pole olnud võrdsemat valikut," lisab telenägu.

Võttes arvesse koroonaviiruse laialdast levikut on omad korrektuurid tehtud ka "Naabrist parem" võtteplatsil: kogu saatetiim on viidud miinimumini. "Me oleme väga-väga turvatud," sõnab Keili ja lisab, et nende tegevus on Terviseameti poolt üle vaadatud. Valdavalt viibitakse õues, kus on võimalik distantsi hoida. Et tegemist on ehitussaatega, siis maskide kandmine on kohustuslik nii või naa. Sükijaineni sõnul peetakse kõikidest reeglitest korralikult kinni.

Kodud ehitatakse sarnaselt möödunud hooajale konteineritesse. Täpsustada saatejuht veel ei saa, kuid ütleb, et osalejate ideed on väga kiftid ning üllatuse osaliseks saavad ka saatejuhid ise.

Tänaseks on eelmise hooaja võidupaar Mari-Anne ja Eero oma konteinerisse ehitatud kodu maha müünud ja soetanud korteri. Noortel oli plaanis see püstitada Otepääle Eero töökaaslase maatükile, kuid lõpuks said nad teada, et maja endale sobivaks ehitamiseks läheks neil tarvis 15 000 – 20 000 eurot ning paaril tekkis küsimus, kas endale mittekuuluval maal selline investeering teha on ikka vajalik. Nüüd on paar konteineri müügist saadud raha eest soetanud 3-toalise korteri ning on tehinguga väga rahul. Siinkohal toonitabki Sükijainen, et oluline on enne ehitussaatesse tulekut selgeks mõelda, kuhu konteinerisse loodud kodu saaks püsti panna.

Kuula täispikka intervjuud Star FM-i hommikuprogrammist!

Tutvu "Naabrist parem" uute osalistega SIIN!

"Naabrist parem" alustab 31. märtsil TV3s!

Kommentaarid puuduvad