Kahe väikelapse ema on külma korteri tõttu kogu majaga tülli pööranud: pean asjatult soojuse eest maksma

uudised.ee

Põlvamaal Tilsis on lahti rullunud tõeline draama, kui üks kortermaja elanikest süüdistab ühistut tegemata töös. Nimelt on noore naise korteris probleeme küttega ja nii kutsus ta appi "Märgatud Eestis." 

Ly kasvatab kaht väikelast ja seetõttu on tema jaoks väga tähtis, et korter oleks soe. „Ostsin korteri 2017. aastal 3440 euro eest. Nüüd pean maksma kütte eest, kuigi sooja sageli ei ole. Minu jaoks oleks lahendus see, kui saan poole rahast tagasi,“ kommenteeris naine.  

Probleemi lahendamiseks juhatas Ly saatemeeskonna Astridi juurde, kes ühistu juhatusse siiski ei kuulu. Astrid rääkis, et tema aitab korteriühistut, kogudes veenäite. „Probleem on selles, et Ly korteris on liiga uus radiaator ja läbivool sealt ei toimi. Aga arvet vähendada ei saa, sest kannatajaid on teisigi,“ ütles ta.

Ühistu juhatusse kuuluva Rene sõnul tehakse probleemi lahendamiseks pidevalt tööd: „võime survet tõsta, aga siis nurisevad teised elanikud, et liiga palav on. Oleme teda pidevalt aidanud, aga Ly helistab õhtuti ja vaid karjub.“

Vaata täispikka saadet TVPlays`t. 

 

[embed]http://www.tv3play.ee/play/11490961[/embed]

Kommentaarid puuduvad