Ewert and The Two Dragons üllatab fänne uue kontsertalbumiga

uudised.ee

Ewert and The Two Dragons annab aprillis välja kontsertalbumi, täna ilmus ka emotsiooniderohke video loole “(In The End) There’s Only Love”.

Ewert and The Two Dragons annab 16. aprillil välja 17 looga kontsertalbumi “Live at the Arena”, mis on salvestatud täpselt viis aastat tagasi 2016. aastal toimunud välja müüdud areenikontserdil Saku Suurhallis. Täna ilmus live-video loole “(In The End) There’s Only Love”.

Bändi ühe suurima hiti “(In The End) There’s Only Love” video on esimene isutekitaja aprillis ilmuvalt kontsertalbumilt, mis sai salvestatud 2016. aastal toimunud Draakonite suurkontserdil Tallinnas. Emotsiooniderohke video toob leevendust praegusesse kontsertidevaesesse aega. Draakonite areenikontserti külastas toona üle 6000 pealtvaataja ning see oli aasta üks edukamaid areenikontserte Eestis.

2021. aasta on ansambli Ewert and The Two Dragons jaoks märgiline, sest täitumas on nende läbimurdealbumi “Good Man Down” 10. aastaring. “Good Man Down” võitis viis Eesti Muusikaauhinda (sh kategooriates “Aasta album” ja “Aasta lugu”) ning oli toona plaadipoe Lasering enimmüüdud album kaks aastat järjest. Albumi nimilugu saavutas Raadio 2 Aastahiti muusikaküsitlusel 1. koha ja bändi tunnustati rahvusvaheliselt European Border Breakers Award auhinnaga. 51 minutit muusikat sellel albumil viisid bändi rahvusvahelisele rännakule – sajad kontserdid ning sajad tuhanded kuulajad nii Euroopas kui ka USA-s. Kuid olulisem kui miski muu oli inspiratsioon, mida bänd kiirgas uutele bändidele nii meil kui lähiriikides – me oleme samad head kui muu maailm ja kõik on võimalik. Nii näiteks võeti oma väljamüüdud kontsertidega Saksamaa tuurile külalisesinejana kaasa ansambel Frankie Animal.

Aprillis ilmuvalt plaadilt leiab lugusid kolmelt Draakonite stuudioalbumilt – “The Hills Behind The Hills”, “Good Man Down” ja “Circles”. Alates aprillist saab ette tellida ka suveks valmivat kontsertalbumi duubelvinüüli.

[embed]
class="advertising--side js-advertising js-side-advertising lazyload advertising--first">

Kommentaarid puuduvad