Silvia Ilves nakatus koroonaviirusega: praegu on parim aeg haigus läbi põdeda

uudised.ee

Tšellist Silvia Ilves lõpetas koos kallima Marcel Johannes Kitsega kümnepäevase karantiinini. “Kui ühel hommikul ärgates palavik enam ära ei läinud, oli lootus, et ehk sain kuskilt koroona,” kiidab Silvia.

“Oleme Marceliga seda meelt, et haigus läbi põdeda – praegu on parim aeg, kui kõik on niikuinii lukus. Marcelil oli tervis väga hea, mul kestsid palavik ja alaseljavalu kolm päeva. Testisin ka oma vanemaid lapsi – kõik olid positiivsed, kuid neil polnud sümptomeid,” kirjeldab Silvia haigusekulgu. 

Varasemalt on Silvia avalikult teatanud, et ei kavatse end vaktsineerida ning märtsi alguses väitis ta, et ei kavatse kanda ka maske. “Hingamine on kuritegu, tervist kahjustav tegevus. Häbenege hingamist. Mina loll aga seda ei häbene,” kirjutas ta toona sotsiaalmeedias.

Artikkel refereeritud Kroonikast.

Meenuta, kuidas Silvia Ilves “Duublis” külas käis!

Kommentaarid puuduvad