Tanel Padar koroonaajast: mul veab, et olen olnud A-kategooria artist

uudised.ee

Tänasel peamiselt noortele suunatud veebikonverentsil „Kas raha annab vabaduse?” rääkis muusik ja investor Tanel Padar sellest, kuidas tal on vedanud, et on nö A-ketegooria artist, kuid tõdeb, et väga palju esinemisi on viimasel ajal ära jäänud.

Küsimuse peale, kuidas koroonast tingitud ebastabiilsus teda rahaasjade puhul mõjutanud on, ütles Padar, et tal on vedanud, et ta on 20 aastat olnud stabiilselt A-kategooria artist, keda kutsutakse palju esinema. Teinekord tuleb soovijatel oodata aastaid, et kuupäevi klapitada.

Padar tunnistas ühtlasi, et viimane aasta on olnud selgelt teistsugune. „Sel aastal on praeguse seisuga üks kontsert toimunud. Tavaliselt oleks neid ikka selleks ajaks olnud 30-40. Kümme on neid keskmiselt ühes kuus,” rääkis Padar avameelselt.

Artikkel refereeritud portaalist sky.ee

Kommentaarid puuduvad