Tohoh! Kerro ennustab Eestile massilist väljarännet: elu tehakse siin võimatuks

uudised.ee

Selgeltnägija Marilyn Kerro sõnul ei ole ta mingi helgeltnägija rääkides ausalt ja otsekoheselt asjadest nii nagu tarokaardid talle näitavad. Oma värskes videos vaatab Kerro, milline saab olema eelolev koroona-suvi.

Marilyn Kerro soovitab suve veeta oma lähedastega võimalusel maal, looduse keskel. "August on veel kuidagi sünge," näitavad Kerro tarokaardid. Suvel peaks koroona-olukord küll oluliselt leevenema, kuid kontrolli ei tohiks kaotada. Kerro sõnul toimub suvel mingi suur üritus, mis tegelikult osutub valeks otsuseks. Tema sõnul läheb peale seda üritust asi veel hullemaks.

"Tulemas on mingisugune seadusemuudatus," ütleb naine, et suure tõenäosusega hakkavad inimesed rohkem makse maksma. Inimesed sellega aga nõus ei ole. 

Ka järgnev väide ei ole selgeltnägijal kõige helgem kui ta ütleb, et Eestist hakkab toimuma massiline väljaränne. Paraku ei oska ta veel öelda, mis põhjusel. "Mulle ei ole antud teada, mille jaoks see vajalik on," sõnab ta. Kindlasti lubab ta oma nägemuse selginemisel sellest inimestele teada anda.
 

Selgeltnägija Marilyn Kerro sõnul ei ole ta mingi helgeltnägija rääkides ausalt ja otsekoheselt asjadest nii nagu tarokaardid talle näitavad. Oma värskes videos vaatab Kerro, milline saab olema eelolev koroona-suvi.

Marilyn Kerro soovitab suve veeta oma lähedastega võimalusel maal, looduse keskel. “August on veel kuidagi sünge,” näitavad Kerro tarokaardid. Suvel peaks koroona-olukord küll oluliselt leevenema, kuid kontrolli ei tohiks kaotada. Kerro sõnul toimub suvel mingi suur üritus, mis tegelikult osutub valeks otsuseks. Tema sõnul läheb peale seda üritust asi veel hullemaks.

“Tulemas on mingisugune seadusemuudatus,” ütleb naine, et suure tõenäosusega hakkavad inimesed rohkem makse maksma. Inimesed sellega aga nõus ei ole. 

Ka järgnev väide ei ole selgeltnägijal kõige helgem kui ta ütleb, et Eestist hakkab toimuma massiline väljaränne. Paraku ei oska ta veel öelda, mis põhjusel. “Mulle ei ole antud teada, mille jaoks see vajalik on,” sõnab ta. Kindlasti lubab ta oma nägemuse selginemisel sellest inimestele teada anda.
 

Kommentaarid puuduvad