Vaktsiini saanud Andres Puusepp: elan ja mõistus tundub ka täiesti korras olevat

uudised.ee

Vabatahtliku päästjana töötav raadio Star FM saatejuht Andres Puusepp sai AstraZeneca koroonavaktsiini ning kardetud kõrvalmõjusid ei esinenud. Puusepa sõnul on hirmud alusetud ja meie õppinud arste tasub ikkagi usaldada. 

Möödunud reedel sai Andres Puusepp koroonavaktsiini AstraZeneca esimese doosi ning tunnistab, et kui minnes oli väike pabin sees, siis hiljem tundis ta end pigem hästi. “Elan ja mõistus tundub ka korras olevat,” naljatleb saatejuht. Kardetud kõrvalmõjusid ei esinenud ning Puusepp saab kurta vaid pisut valuliku süstikoha üle. “Minul ei tulnud kordagi palavikku,” ütleb Andres ja lisab, et tundis pigem kerget väsimust. Laupäeval oli enesetunne hea ja ette võeti suisa kaheksa kilomeetri pikkune rabamatk.

Paraku ringleb inimeste seas palju hirmujutte, mis puudutavad nii vaktsiini mõju kui ka kõrvalmõjusid. Inimeste teadmised on puudulikud, kaheldakse arstide soovitustes ning ammutatakse infot alternatiivsetest allikatest. “Mina olen tavakodanik, kes usaldab arste,” kinnitab Puusepp ja soovitab seda ka teistel teha.

Kuula täispikka hommikuprogrammi Star FM-i kodulehelt.

Kommentaarid puuduvad