Kuldne Plaat 2021 Aasta Auhinna panuse eest Eesti Muusikasse pälvis Eesti Autorite Ühingu juht Kalev Rattus

Duubel

"Kuldne Plaat" on Eesti popmuusika aastaauhind, millega autasustatakse aasta edukamaid kodumaiseid poppmuusikuid – esitajaid, produtsente ja autoreid. Auhinnad antakse üle igal aastal toimuval pidulikul galal eesmärgiga populariseerida Eesti poppmuusikat ja austada auhinnasaajaid.

Auhinna panuse eest Eesti Muusikasse pälvib Eesti Autorite Ühingu juht Kalev Rattus!

Kalev Rattus on jurist ja Eesti Autorite Ühingu tegevdirektor ning löönud ühingu tegevuses kaasa  juba üle veerand sajandi aasta. Ta on selle aja jooksul andnud märkimisväärse panuse autorite õiguste kaitsesse ning toetanud seeläbi Eesti muusikat ja siinseid loomingu loojaid.

“Kuldne Plaat” on Eesti popmuusika aastaauhind, millega autasustatakse aasta edukamaid kodumaiseid poppmuusikuid – esitajaid, produtsente ja autoreid. Auhinnad antakse üle igal aastal toimuval pidulikul galal eesmärgiga populariseerida Eesti poppmuusikat ja austada auhinnasaajaid.

Auhinna panuse eest Eesti Muusikasse pälvib Eesti Autorite Ühingu juht Kalev Rattus!

Kalev Rattus on jurist ja Eesti Autorite Ühingu tegevdirektor ning löönud ühingu tegevuses kaasa  juba üle veerand sajandi aasta. Ta on selle aja jooksul andnud märkimisväärse panuse autorite õiguste kaitsesse ning toetanud seeläbi Eesti muusikat ja siinseid loomingu loojaid.

Kommentaarid puuduvad