Kuldne Plaat 2021 Aasta Autor Internetis on Sven Lõhmus

Duubel

“Kuldne Plaat” on Eesti popmuusika aastaauhind, millega autasustatakse aasta edukamaid kodumaiseid poppmuusikuid – esitajaid, produtsente ja autoreid. Auhinnad antakse üle igal aastal toimuval pidulikul galal eesmärgiga populariseerida Eesti poppmuusikat ja austada auhinnasaajaid. Aasta Autor Internetis auhinna on varasemalt pälvinud Laura, Niki, Urban Symphony, Ott Lepland, Respekt, Getter Jaani ja Koit Toome, Grete Paia, Stig Rästa. Eelmisel aastal sai parimaks netiartistiks Syn Cole. Kuldne Plaat 2021 Aasta Autor Internetis on Sven Lõhmus!

“Kuldne Plaat” on Eesti popmuusika aastaauhind, millega autasustatakse aasta edukamaid kodumaiseid poppmuusikuid – esitajaid, produtsente ja autoreid. Auhinnad antakse üle igal aastal toimuval pidulikul galal eesmärgiga populariseerida Eesti poppmuusikat ja austada auhinnasaajaid. Aasta Autor Internetis auhinna on varasemalt pälvinud Laura, Niki, Urban Symphony, Ott Lepland, Respekt, Getter Jaani ja Koit Toome, Grete Paia, Stig Rästa. Eelmisel aastal sai parimaks netiartistiks Syn Cole. Kuldne Plaat 2021 Aasta Autor Internetis on Sven Lõhmus!

Kommentaarid puuduvad