Kuldne Plaat 2021 Aasta Autor on Syn Cole

Duubel

"Kuldne Plaat" on Eesti popmuusika aastaauhind, millega autasustatakse aasta edukamaid kodumaiseid poppmuusikuid – esitajaid, produtsente ja autoreid. Auhinnad antakse üle igal aastal toimuval pidulikul galal eesmärgiga populariseerida Eesti poppmuusikat ja austada auhinnasaajaid.

Aasta Autori auhinna on varem pälvinud Jaagup Kreem, Jaan Tätte, üheksal korral Sven Lõhmus, viiel korral Hendrik Sal-Saller ja kahel korral Sten Sheripov, Eelmisel aastal Sven Grünberg.

Kuldne Plaat 2021 Aasta Autor on Syn Cole!

“Kuldne Plaat” on Eesti popmuusika aastaauhind, millega autasustatakse aasta edukamaid kodumaiseid poppmuusikuid – esitajaid, produtsente ja autoreid. Auhinnad antakse üle igal aastal toimuval pidulikul galal eesmärgiga populariseerida Eesti poppmuusikat ja austada auhinnasaajaid.

Aasta Autori auhinna on varem pälvinud Jaagup Kreem, Jaan Tätte, üheksal korral Sven Lõhmus, viiel korral Hendrik Sal-Saller ja kahel korral Sten Sheripov, Eelmisel aastal Sven Grünberg.

Kuldne Plaat 2021 Aasta Autor on Syn Cole!

Kommentaarid puuduvad