Kuldne Plaat 2021 Aasta Esitaja on Ivo Linna: see on tõeline päiksekiir praegusel ajal!

Duubel

"Kuldne Plaat" on Eesti popmuusika aastaauhind, millega autasustatakse aasta edukamaid kodumaiseid poppmuusikuid – esitajaid, produtsente ja autoreid. Auhinnad antakse üle igal aastal toimuval pidulikul galal eesmärgiga populariseerida Eesti poppmuusikat ja austada auhinnasaajaid.

Aasta Esitaja auhind anti välja esmakordselt 2009. aastal ja selle on seni pälvinud Erki Pärnoja, Vaiko Eplik, Tõnu Raadik, Koit Toome, Ott Lepland, Hendrik Sal-Saller, Alar Kotkas, Stig Rästa,  Sven Lõhmus, Sven Lõhmus ja Sven Lõhmus.

Kuldne Plaat 2021 Aasta Esitaja on Ivo Linna!

“Kuldne Plaat” on Eesti popmuusika aastaauhind, millega autasustatakse aasta edukamaid kodumaiseid poppmuusikuid – esitajaid, produtsente ja autoreid. Auhinnad antakse üle igal aastal toimuval pidulikul galal eesmärgiga populariseerida Eesti poppmuusikat ja austada auhinnasaajaid.

Aasta Esitaja auhind anti välja esmakordselt 2009. aastal ja selle on seni pälvinud Erki Pärnoja, Vaiko Eplik, Tõnu Raadik, Koit Toome, Ott Lepland, Hendrik Sal-Saller, Alar Kotkas, Stig Rästa,  Sven Lõhmus, Sven Lõhmus ja Sven Lõhmus.

Kuldne Plaat 2021 Aasta Esitaja on Ivo Linna!

Kommentaarid puuduvad