Kuldne Plaat 2021 Aasta Meesartist on nublu

Duubel

"Kuldne Plaat" on Eesti popmuusika aastaauhind, millega autasustatakse aasta edukamaid kodumaiseid poppmuusikuid – esitajaid, produtsente ja autoreid. Auhinnad antakse üle igal aastal toimuval pidulikul galal eesmärgiga populariseerida Eesti poppmuusikat ja austada auhinnasaajaid.

Aasta meesartisti auhinna on varem muuhulgas pälvinud Mati Nuude, Toomas Anni, Jaan Tätte ja Marko Matvere. Samuti on aasta meesartistiks pärjatud veel Uno Kaupmees, Jüri Homenja, Gicu Rau, Koit Toome, Laur Teär, Toivo Asmer, Vaiko Eplik ja Tanel Padar ja Jaak Joala.

Kuldne Plaat 2021 Aasta Meesartisti on nublu!

“Kuldne Plaat” on Eesti popmuusika aastaauhind, millega autasustatakse aasta edukamaid kodumaiseid poppmuusikuid – esitajaid, produtsente ja autoreid. Auhinnad antakse üle igal aastal toimuval pidulikul galal eesmärgiga populariseerida Eesti poppmuusikat ja austada auhinnasaajaid.

Aasta meesartisti auhinna on varem muuhulgas pälvinud Mati Nuude, Toomas Anni, Jaan Tätte ja Marko Matvere. Samuti on aasta meesartistiks pärjatud veel Uno Kaupmees, Jüri Homenja, Gicu Rau, Koit Toome, Laur Teär, Toivo Asmer, Vaiko Eplik ja Tanel Padar ja Jaak Joala.

Kuldne Plaat 2021 Aasta Meesartisti on nublu!

Kommentaarid puuduvad