Kuldne Plaat 2021 Aasta Raadiohitt on “Paaristõuked” 5Miinust x villemdrillem

Duubel

"Kuldne Plaat" on Eesti popmuusika aastaauhind, millega autasustatakse aasta edukamaid kodumaiseid poppmuusikuid – esitajaid, produtsente ja autoreid. Auhinnad antakse üle igal aastal toimuval pidulikul galal eesmärgiga populariseerida Eesti poppmuusikat ja austada auhinnasaajaid.

Aasta Raadiohitt on auhinna auga välja teeninud, sest raadio kuulajad oskavad seda kindla peale peast laulda.

Kuldne Plaat Aasta Raadiohitt on “Paaristõuked” ja esitajateks 5miinust ja villemdrillem!

“Kuldne Plaat” on Eesti popmuusika aastaauhind, millega autasustatakse aasta edukamaid kodumaiseid poppmuusikuid – esitajaid, produtsente ja autoreid. Auhinnad antakse üle igal aastal toimuval pidulikul galal eesmärgiga populariseerida Eesti poppmuusikat ja austada auhinnasaajaid.

Aasta Raadiohitt on auhinna auga välja teeninud, sest raadio kuulajad oskavad seda kindla peale peast laulda.

Kuldne Plaat Aasta Raadiohitt on “Paaristõuked” ja esitajateks 5miinust ja villemdrillem!

Kommentaarid puuduvad