Kuldne Plaat 2021 Aasta Uustulnuk on Synne Valtri bänd

Duubel

"Kuldne Plaat" on Eesti popmuusika aastaauhind, millega autasustatakse aasta edukamaid kodumaiseid poppmuusikuid – esitajaid, produtsente ja autoreid. Auhinnad antakse üle igal aastal toimuval pidulikul galal eesmärgiga populariseerida Eesti poppmuusikat ja austada auhinnasaajaid.

Uued tulijad on varasemalt olnud Koit Toome, Push Up, Nightlight Duo, Pasadena, Nexus, Dynamint, Tanel Padar & The Sun, Mari-Leen, Traffic, HU, Evelin Pang, Ott Lepland, Laur Teär, Põhja-Tallinn, Curly Strings, Naised Köögis, Patune Pool, EstBel, Rasmus Kadaja ja eelmisel aastal Nedsaja küla bänd.

Kuldne Plaat 2021 Aasta uus tulija on SV BÄND!

“Kuldne Plaat” on Eesti popmuusika aastaauhind, millega autasustatakse aasta edukamaid kodumaiseid poppmuusikuid – esitajaid, produtsente ja autoreid. Auhinnad antakse üle igal aastal toimuval pidulikul galal eesmärgiga populariseerida Eesti poppmuusikat ja austada auhinnasaajaid.

Uued tulijad on varasemalt olnud Koit Toome, Push Up, Nightlight Duo, Pasadena, Nexus, Dynamint, Tanel Padar & The Sun, Mari-Leen, Traffic, HU, Evelin Pang, Ott Lepland, Laur Teär, Põhja-Tallinn, Curly Strings, Naised Köögis, Patune Pool, EstBel, Rasmus Kadaja ja eelmisel aastal Nedsaja küla bänd.

Kuldne Plaat 2021 Aasta uus tulija on SV BÄND!

Kommentaarid puuduvad