Kuulmiseni! “Duubli” endine saatejuht Taavi Libe võtab vastu uue väljakutse

uudised.ee

Aasta alguses Urmas Eero Liivi soovil “Duubli” saatejuhi kohalt taandunud Taavi Libe saab taas kuulda raadios, sest koos Robin Juhkentaliga hakatakse juhtima Raadio 2-s saadet “R2 Pulss”. 

Libe ja Juhkentali sõnul käsitletakse olulisi teemasid, kuid kindlasti mitte liiga tõsises kastmes. “Saates on teemad, millest inimesed räägivad ja mis on tavaliste inimeste jaoks olulised,” kommenteeris Libe. “Tuleb ka noppeid pehmematest teemadest, nagu popkultuur ja meelelahutus.”

Varasemalt Vikerraadios hommikuprogrammi juhtinud Libe raadiomajja naasmise üle rõõmus. “Mulle väga meeldib raadiot teha ja praegu oli sobiv hetk, nii et mul on hea meel, et Kristo Rajasaare helistas ja pakkus seda mulle,” rääkis Libe, kes jätkab ka TV3s saatega “Märgatud Eestis”.

Refereeritud ERR Menust.

“Duubliga” Taavi päris lõpparvet ei tee ning jätkab reporterina. “See, et minu ja Jürgeni juhitud reedene “Duubel” ei jätka, oli juba enne “Ōhtust vahetust” selge. Kevadhooajal jätkan “Duublis” reporterina, nagu olen ka “Ōhtuse vahetuse” ajal olnud,” kommenteeris Libe.

“Duubli” eriprojekt lõpeb käesoleva nädalaga ja alates 5. aprillist mööduvad argiõhtud taas Liis Lusmägi ja Mihkel Raua seltsis.

Kommentaarid puuduvad