Trennihuntide võimalus! Kristel Aaslaid müüb taskukohase hinnaga väärt treeningmasinat

uudised.ee

Saaremaalt pärit laulja ja näitleja Kristel Aaslaid pani müüki oma ustava treeningmasina ja veel vägagi taskukohase hinnaga.

Nimelt on Kristel hakanud oma asju kriitilise pilguga vaatama, nii ka treeningmasinat. “Mul ei ole praeguses kodus palju ruumi ja tahan saada lahti asjadest, mida ma ideaalis võiks kogu aeg kasutada, aga reaalsuses need lihtsalt seisavad. Ka see ei ole lahendus, et otsin neile koha mujal, kus nad saaksid vähem silme all seista ja rohkem tolmu koguda. Elu eesmärk ei peaks olema, et võidab see, kellel on surres rohkem asju. Seda enam, et võib-olla on need asjad kellelegi teisele reaalselt vajalikud või kasulikud.”

Kellel kodus ruutmeeter vaba pinda ja soov suveks vormi saada, tasub vaadata Kristeli postitust.

Artikkel refereeritud Kroonikast.

Kommentaarid puuduvad