Andrus Vaarik tõmbab elamiskulusid koomale: olen suhteliselt hästi elanud, aga sääste mul pole

uudised.ee

Tallinna Linnateatrist Pärnu Endlasse ümber asunud Andrus Vaarik on nüüd oma elamiskulusid kokku tõmbamas.

„Pidin ikkagi natukene optimeerima oma kulusid,“ tunnistab Andrus, kes elab praegu oma maamajas Pivarootsis. „Olen suhteliselt hästi elanud, aga sääste mul pole. Maid ega maju pole pidanud siiski hakkama veel pantima.“

Millest staažikas lavajõud siis loobus? „Õnneks laps (tütar Marta Vaarik – toim.) lõpetas kooli ja ma ei pea enam tema arveid maksma. Lubasin kord talle, et nii kaua, kuni ta kooli lõpetab, maksan tema pangalaenu ja muid arveid. Ja elektri peale kulub paraku endiselt palju – ma ei küta seda maja siin ilma õhksoojuspumbata ära ja kõige külmemal ajal läks 200 eurot kuus. Muidu ei olegi väga hullu.“

Artikkel refereeritud Kroonikast.

Kommentaarid puuduvad