IT-visionäär Taavi Kotka kasutab innovaatilist nutipostkasti: meie pere on kõva tellija!

uudised.ee

Ettevõtja Taavi Kotka on üks esimesi, kes kasutab innovaatilist ParcelSea pakipostkasti ja tõele au andes ei näe ta tavalisel kirjakastil juba ammu mõtet. Nutipostkast teeb elu väga mugavaks, sest enam ei pea ootama kullerit ega pakile õigeks ajaks kuhugi järele jõudma. Pakk jõuab kenasti ja turvaliselt saajani.

“Pood on ikka see koht, kus ma käin tootega tutvumas ja pärast vaatan, mis mulle kõige rohkem sobib ja selle tellin Internetist ära,” kirjeldab IT-visionäär Taavi Kotka. “Internetist on odavam osta ka,” lisab uudseid pakikaste tootva ParcelSea asutaja Indrek Jürgenson.

ParcelSea nutipostkasti asutaja Andres Sampka sõnul näeb nutipostkast küll robustne välja, kuid on seejuures väga turvaline. Nutipostkast koosneb kolmest erineva suurusega lahtrist ning mahutab üheaegselt erineva suurusega pakke, kirju ja kuni viis toidukotti.

Eesti Panga andmetel kasvas möödunud aasta aprillis Eesti suurimatest internetikaubamajadest tehtud ostude käive iga päev vähemalt viiendiku võrra. Lõpuks tähendas see seda, et eriolukorra ajal tehti neist oste vähemalt 2 miljoni euro eest päevas. Sama juhtub tõenäoliselt selle aasta aprilliga.

Kuidas endale nutikas postkast hankida, vaata lähemalt "Laserist" kell 20.30!

[embed]http://www.tv3play.ee/play/11541619[/embed]

Kommentaarid puuduvad