Homme
19. apr
6...16
0...5
Ülehomme
20. apr
6...13
-1...4

Meelelahutus

Esimese vaktsiinisüsti saanud Anne Veski võrdleb koroonaaega kolmanda maailmasõjaga

Foto: Buduaar
13:09 07. aprill 2021
Autor: uudised.ee

Armastatud lauljanna Anne Veski avaldas venekeelse kanali TVN saates "Народ поет", et tema on juba vaktsineerimas käinud.

“Olen juba ühe vaktsiinisüsti saanud. Praegune aeg on muidugi väga huvitav, ma ei arvanud kunagi, et midagi sellist juhtub. Käimas on nagu kolmas maailmasõda, ainult et kõik võitlevad hoopis selle haigusega," kirjeldab Veski oma nägemust praegusest ajast. Lauljanna sõnul on tema elus palju juhtunud, aga seda, et kontserdid hakkavad ära jääma, ei näinud ta kõige hullemas unenäoski ette. "Kuid me kõik elame selle üle," arvab ta.


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!