Brigitte Susanne Hunt paljastas TikTokist leitud nipi abil, kes teda mõnitab ja sõimab

uudised.ee

Seekordses blogis avaldab Brigitte, kuidas ta võttis TikTokist õpitud nipi abil vahele jälgija, kes teda vale konto alt sõimama ja mõnitama tuli. Brigitte üllatuseks tundis ta seda inimest isiklikult, kuid ei avaldanud kellega tegu, vaid jagas kuvatõmmiseid blogis. 

Brigittele laekus lihavõttepühadel TikToki varikonto alt anonüümne sõnum, milles kritiseeriti tema bachata-oskusi. Üldiselt naine sellistele sõnumitele tähelepanu ei pööra, kuid tõdeb, et just viimasel ajal kipub ta langema diskussiooni nende inimestega, kes temaga mölisevad.

Hunt vastas talle kirjutanud neiule sügavamõtteliselt, et viimane projekteerib oma sisemise rahulolematuse talle. Neiu aga nii ei arvanud ja ütles, et kogu tantsurahvas naerab Brigitte üle, sest ta on kloun. Muu hulgas mainis neiu, et Brigitte meelitab tantsupartnereid rahaga ja vahetab neid liiga tihti.

Brigittele läks kirjutatu hinge. "Bachata on olnud alati minu jaoks hell teema, sest see on minu kehaline loome. Ma olen nõus, et ma ei tantsi üldse nii hästi, kui minu tuttavad ja sõbrannad, aga ma teen seda enda jaoks."

Vaata videost, kuidas teda halvustanud neiu kavala nipiga paljastas.

[embed]http://www.tv3play.ee/play/11548646[/embed]

Kommentaarid puuduvad