Täna
09. mai
9...14
-2...5
Homme
10. mai
10...21
5...10

Meelelahutus

Ebaausad võtted või vägev pakkumine? Kaisa Abner püüab hääli kaalulangetusprogrammiga

Foto: Buduaar
11:54 09. aprill 2021
Autor: uudised.ee

Buduaari ja Mull Drinks suure pulmavõistluse „Pulmad Buduaaris“ finalistid on selgunud, kellest üks on fitnessitähed Kaisa Abner ja Raigo Kuusnõmm. Ühiselt loodavad nad oma fännide toetusega koguda piisavalt hääli võiduks ja on selle puhul tulnud välja ka eriti magusa pakkumisega.  

Kuni 12. aprillini kestab SMS hääletus, milles kõige enim hääli saanud paar võidabki oma unistuste pulma. Kaisa ja Raigo lubavad kõigi vahel, kes nende poolt vähemalt ühe korra hääletavad, loosida välja 5 personaaltrenni, 10 toitumis- või treeningkava ning 10 ligipääsu kaisafitness.ee treeningplatvormile.

Lisaks on suurem võiduvõimalus neil, kes hääletavad mitu korda. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaisa Abner (@kaisaabner)

Buduaar ja Mull Drinks kuulutasid veebruarikuus välja suure pulmavõistluse „Pulmad Buduaaris“, mille võitjale kuuluvad unistuste pulmad astroloogide poolt valitud õnnelikul kuupäeval 21.7.´21. Tegemist on 20 000 euro väärtuses pulmapeoga, kus pruutpaar ei pea millegi pärast muretsema - kleit, ülikond, sõrmused, oivaline toit ja joogid, fotograaf, meik, peokoht, esinejad ja kõik muu, mis täiuslike pulmade juurde kuulub, saab olema ühele õnnelikule paarile tasuta. Pruutpaari osaks jääb vaid kutsuda 40 külalist.

Finalistide ankeedid leiad SIIT!

Lisainfo: buduaar.ee/pulmad

 


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!