Marju Länik temast tehtavast dokfilmist: hakkasin Urmas Eero ettepaneku peale õhku ahmima 

uudised.ee

TV3 loovjuht ja dokumentalist Urmas Eero Liiv plaanib teha legendaarsest Marju Länikust dokumentaalfilmi, mis kannab nime "Marju Länik Naerdes ja naeratades". Lauljanna oli pakkumisest ääretult üllatunud oskamata sellisest asjast üldse unistadagi, kirjutab Kroonika.

"Hakkasin Urmas Eero ettepaneku peale õhku ahmima, sest sellist ettepanekut ei osanud uneski aimata," räägib Marju. "Läbi elu on artistid esinenud televisioonisaadetes, ent programmi kujundajatega harva kokku puutunud. Olin Urmas Eero vaimustusest minust siiralt üllatunud."

Urmas Eero Liiv tunnistab, et Marju on artistina talle alati tohutult meeldinud, ent seniajani pole tal olnud selgust, millise vormilise lahenduse peaks saama portreefilm Marjust: "On ju selge, et tavapärast dokumentalismi nii värvika karakteriga kasutada ei saa." Urmas Eero ütleb, et tal on Marju laulud peas.

Refereeritud Kroonikast.

Marju Länik käis hiljaaegu külas "Duubli: Õhtuses vahetuses", kus samal ajal kui lauljatar intervjuud andis tegid usinasti tööd ka dokumentaalfilmi meeskond. Toona tõdes Marju, et koroonaaeg teeb küll filmimise keerulised, aga nad ei anna alla. "Loodame, et suvi on okei ning saab teha ilusaid ja häid asju," ütles ta.

Kommentaarid puuduvad