Täna
06. mai
5...11
1...5
Homme
07. mai
5...10
2...5

Meelelahutus

Vau! NOËP üllatab armastatud Eesti folklugude remiksidega

Foto: Pressimaterjal
12:39 09. aprill 2021
Autor: uudised.ee

Multitalent NOËP üllatab fänne EP-ga nimega “folktonic”, mis koosneb viiest kodumaiste folkartistide lugude remiksist. Uuelt lühialbumilt võib leida Trad.Attack!’i, Curly Stringsi, Mari Kalkuni, Maarja Nuudi ja Duo Ruudu lugusid NOËP’ile omases võtmes.

“Eelmisel aastal pöörduti minu poole kontserdi kontseptsiooniga “NOËP Goes Folk”, mille idee seisnes selles, et ma teeksin enda lugusid folgi võtmes. Ma pakkusin omalt poolt, et pool kontserdi kavast võiks olla hoopis folgi lood NOËP’i võtmes. Selles vaimus hakkasingi esimese koroona laine alguses neid folgi remikse leiutama. Kontsert jäi küll ära, aga lood sai tehtud,” avalikustab NOËP EP sünnilugu.

NOËP’il on plaanis see aasta avaldada rohkelt muusikat ning sealhulgas ka oma esimene sooloalbum. Esimest singlit võib uuelt albumilt oodata juba maikuus.


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!