Selgeltnägija Merily Timmeri ennustus: koroonaviirus taandub tuleva aasta kevadel

uudised.ee

Raadio Star FM hommikuprogrammis oli külas “Eesti selgeltnägijate tuleproovi” osaleja Merily Timmer. Selgus, et nii tütar kui ema Kirsti panevad üksteisele kaarte ja koroonaviiruse taandumist niipea oodata pole mõtet.

Merily on oma ema Kirstiga äärmiselt lähedane ja omavahel saavad nad rääkida praktiliselt kõigest. “Mu ema on minu parim sõber ja kõige lähedasem inimene. Ma arvan, et ei ole ühtegi teemat, mida ma oma emaga arutada ei taha,” tunnistab Merily. 

Nii Merily kui Kirsti on tuntud oma kaardipanemisoskuste poolest ja eriti populaarne on Kirsti taroskoop. Kui tihti aga juhtub seda, et ema paneb tütrele kaarte? “Seda juhtub aastas kaks korda. See on siis, kui ma küsin selliseid küsimusi, kus ma ise ei saa vastust. Kõikide asjadega ei saa iseennast aidata kaartidega, siis on parem, kui keegi teine vaatab ja on objektiivsem. Muidu sa võid seal hakata nägema asju, mida sa tahad näha,” selgitab Merily ja lisab, et see toimib ka vastupidi ehk ka tema ise paneb näiteks oma emale kaarte.

Oma võimetest sai Merily esmakordselt aimu puberteedieas. “See väljendus selles, et ma hakkasin kuulma ja nägema päris korralikult. See hakkas kohe avalduma – ükskõik, kuhu ma läksin, ma märkasin neid asju. Siis tegin proovi ja vaatasin, mis tarokaardid minu käes räägivad,” kirjeldab Merily noorusiga ja kinnitab, et tema igapäevaelu see ei sega. 

Vahel juhtub, et kaarte ladudes ja ennustades näeb Merily ette ka kurvemaid sündmusi, ent neid klientidele otse välja ei öelda. “Loomulikult ma ei ütle kellelegi otse näkku, et sul on kuu aega elada, see ei ole eetiline ja see ei ole okei. Me oleme ka päeva lõpuks inimesed ja kui sa ütled sellise asja välja, siis me võime ka alati eksida. See on väga jõhker asi ja seda öelda ei tasu. Kui sa näed, et inimene lähiajal lahkub, siis ma soovitan tal teha asju, millest ta on alati unistanud,” tõdeb Merily.

Loomulikult on praegu kõigi mõtetes üks ja ainus põletav küsimus – kas ja millal taandub koroonaviirus ja me saame naasta tavapärase elu juurde? “See suvi niikuinii ta leebub jälle. Täielikult normaalse elu juurde saame tagasi 2022 kevad,” ohkab Merily. Vaktsineerimise kohta ta uurinud pole ja ei kavatse seda teha ka. “Ma ei ole meditsiinilise taustaga, ma ei ole meditsiini õppinud ja ma ei vaata neid asju. Selle töö jätan arstidele.”

Läbi aegade küsivad inimesed ennustajatelt kõige enam töö- ja suheteprobleemide kohta ja üllatuslikult selgub, et viimasel ajal petavad naised oma mehi märksa rohkem, sest mehed unustavad nad lihtsalt ära. Lisaks on Merily sõnul tugevaks mõjutajaks olnud ka koroonakriis ning inimesed ei veeda enam kvaliteetaega koos.

Kuula intervjuud raadio Star FM hommikuprogrammist järgi SIIT!

Kommentaarid puuduvad