Buduaari unistuste pulmad võitnud Kaisa ja Raigo lubavad ihu eksponeerida: pulmakleit saab olema midagi hullu!

Duubel

Äsja lõppes ajakirja Buduaar suur pulmavõistlus, mille eesmärk oli kinkida ühele õnnelikule paarile nende unistuste pulmad 20 000 euro väärtuses. Lausa 163 paari võistlesid selle nimel, et võita tasuta kleit, ülikond, sõrmused, esinejad ja kõik muu, mis ühe pulmapeo täiuslikuks muudab. Suure pulmavõistluse finaali jõudsid 10 paari ning SMS-hääletuse teel osutusid võitjaks Kaisa Abner ja Raigo Kuusnõmm.

Kaisa on ebatraditsiooniline naine, kes ei pea sünnipäevi ega jõule, kuid abielust on ta alati unistanud. "Pean abielust väga lugu," ütleb Kaisa, et vanemad on talle selles osas suureks eeskujuks olnud.

Paari pani Buduaari konkursile kirja Kaisa. "Kuule nüüd on nii, et ma panin meid kirja," räägib Raigo, et Kaisa talle algul sellisest plaanist ei rääkinudki. Raigo sõnul oli tema nõusolek juba varasemalt olemas kui ta Kaisa kätt palus.

Paari pulmad korraldab Egerta Mändmets, kes on toimuva eel väga elevil ja lubab fenomenaalset pidu. "Ma ei julgenud kättki suruda," naljatleb Egerta, et tegemist on väga kauni ja vormis pruutpaariga. 

"Pulmad on tavaliselt paari nägu, nii et ma olen väga elevil, mis sealt tulemas on," rõõmustab Mändmets. Kaisa on öelduga 100% nõus ja lisab, et pulmad saavad olema vägevad, tugevad ja meeldejäävad nagu paar isegi.

Pruutpaar ei pea üldiselt millegi pärast muretsema, kõik on korraldatud, kuid sisendi annavad nad oma eelistuste näol ikkagi ise. Kaisa lubab, et tema kleit saab olema midagi hullu. "Kindlasti poole kohaga klassikaline, aga oleme ausad, ega ma seda trenni ilmaasjata ei tee," õrritab naine, et kleit saab olema napp.

Kui paluda Raigol oma tulevast kaasat kirjeldada jääb mees esialgu sõnatuks. "Ta on nii mitmekülgne ja omapärane isiksus," õhkab mees.

Äsja lõppes ajakirja Buduaar suur pulmavõistlus, mille eesmärk oli kinkida ühele õnnelikule paarile nende unistuste pulmad 20 000 euro väärtuses. Lausa 163 paari võistlesid selle nimel, et võita tasuta kleit, ülikond, sõrmused, esinejad ja kõik muu, mis ühe pulmapeo täiuslikuks muudab. Suure pulmavõistluse finaali jõudsid 10 paari ning SMS-hääletuse teel osutusid võitjaks Kaisa Abner ja Raigo Kuusnõmm.

Kaisa on ebatraditsiooniline naine, kes ei pea sünnipäevi ega jõule, kuid abielust on ta alati unistanud. “Pean abielust väga lugu,” ütleb Kaisa, et vanemad on talle selles osas suureks eeskujuks olnud.

Paari pani Buduaari konkursile kirja Kaisa. “Kuule nüüd on nii, et ma panin meid kirja,” räägib Raigo, et Kaisa talle algul sellisest plaanist ei rääkinudki. Raigo sõnul oli tema nõusolek juba varasemalt olemas kui ta Kaisa kätt palus.

Paari pulmad korraldab Egerta Mändmets, kes on toimuva eel väga elevil ja lubab fenomenaalset pidu. “Ma ei julgenud kättki suruda,” naljatleb Egerta, et tegemist on väga kauni ja vormis pruutpaariga. 

“Pulmad on tavaliselt paari nägu, nii et ma olen väga elevil, mis sealt tulemas on,” rõõmustab Mändmets. Kaisa on öelduga 100% nõus ja lisab, et pulmad saavad olema vägevad, tugevad ja meeldejäävad nagu paar isegi.

Pruutpaar ei pea üldiselt millegi pärast muretsema, kõik on korraldatud, kuid sisendi annavad nad oma eelistuste näol ikkagi ise. Kaisa lubab, et tema kleit saab olema midagi hullu. “Kindlasti poole kohaga klassikaline, aga oleme ausad, ega ma seda trenni ilmaasjata ei tee,” õrritab naine, et kleit saab olema napp.

Kui paluda Raigol oma tulevast kaasat kirjeldada jääb mees esialgu sõnatuks. “Ta on nii mitmekülgne ja omapärane isiksus,” õhkab mees.

Kommentaarid puuduvad