Marilyn Kerro šokeeriv ennustus: tuleme toime umbes 13 aastat ja siis laguneb see kõik…

uudised.ee

Täna hommikul võtsid raadio Star FM saatejuhid teemaks ühe eriti põneva teema. Nimelt vaatas nõid Marilyn Kerro kaartidelt, mis hakkab lähiajal Eestis toimuma.  “Enam-vähem tuleme toime umbes 13 aastat ja siis laguneb see kõik, mis on loodud. Mul tunne, et selle Euroopa Liiduga ka pikas perspektiivis midagi juhtub,” ennustas Kerro.

Saatejuhid arutlesid, mida need suured muudatused võiksid reaalselt tähendada ja mis siis ikkagi juhtub. "Ma võiks ka öelda, et 5 aasta pärast juhtub midagi, aga ma ei saa öelda, mis see on," tögas Jürgen.

Pille on enda sõnutsi ka ise ennustanud nii-öelda "maailma lõppu". "Minu mõistus aimas seda teisel kujul, sest ma ei osanud seda koroonapandeemiana näha, aga ma oletasin, et elekter läheb ära," selgitab ta. "Kas sa arvad, et seda viimast aastat ei saa nimetada maailma lõpu suunal liikumiseks?"

"Ma pigem arvan, et see on väike taaskäivitamine – teeme restardi!" jääb Jürgen endale kindlaks. "Lihtne on ju öelda, et 13 aasta pärast oleme tohutus augus ja kui tahaks teada, mis see on, siis ei tea. Siis sa võid maailmast 13 aasta pärast ikka leida mingi asja ja öelda, et see oligi see."

Kuula raadio Star FM hommikuprogrammi järgi siit!

 

Täna hommikul võtsid raadio Star FM saatejuhid teemaks ühe eriti põneva teema. Nimelt vaatas nõid Marilyn Kerro kaartidelt, mis hakkab lähiajal Eestis toimuma.  “Enam-vähem tuleme toime umbes 13 aastat ja siis laguneb see kõik, mis on loodud. Mul tunne, et selle Euroopa Liiduga ka pikas perspektiivis midagi juhtub,” ennustas Kerro.

Saatejuhid arutlesid, mida need suured muudatused võiksid reaalselt tähendada ja mis siis ikkagi juhtub. “Ma võiks ka öelda, et 5 aasta pärast juhtub midagi, aga ma ei saa öelda, mis see on,” tögas Jürgen.

Pille on enda sõnutsi ka ise ennustanud nii-öelda “maailma lõppu”. “Minu mõistus aimas seda teisel kujul, sest ma ei osanud seda koroonapandeemiana näha, aga ma oletasin, et elekter läheb ära,” selgitab ta. “Kas sa arvad, et seda viimast aastat ei saa nimetada maailma lõpu suunal liikumiseks?”

“Ma pigem arvan, et see on väike taaskäivitamine – teeme restardi!” jääb Jürgen endale kindlaks. “Lihtne on ju öelda, et 13 aasta pärast oleme tohutus augus ja kui tahaks teada, mis see on, siis ei tea. Siis sa võid maailmast 13 aasta pärast ikka leida mingi asja ja öelda, et see oligi see.”

Kuula raadio Star FM hommikuprogrammi järgi siit!

 

Kommentaarid puuduvad