Üle nelja kuu tööd otsinud naine: töö otsimine on ise täiskohaga töö!

Duubel

Koroonapandeemia on toonud paljude ellu ebastabiilsust ning ühe näitena kahjuks ka koondamisi. Õnneks on näiteid ka sellistest inimestest, kes on teinud oma elus kannapöörde ning on nüüd oma karjääriga kordades rohkem rahul. Seda, et iga suletud uks avab uue võimaluse, tõestavad Goworkabiti kaasasutaja Gerli Veermäe ning eriala vahetanud Silja Veerme.

See oli raske otsus sel hetkel, sest kõik oli nii ebakindel. Samas ebakindlusest tingitult see otsus tuligi," räägib Veerme, kes ei näinud toona olukorra paranemist turismi valdkonnas. Veerme otsis tööd neli ja pool kuud eelkõige suvise perioodi tõttu kui konkursse on niikuinii vähem käimas. Kui aga eriolukord läbi sai, tuli pakkumisi küllaga. 

GoWorkaBiti looja Gerli Veermäe nõustub, et koroonaajaga on nõudlus tööampsudele suurenenud. "Nädalas liitub lisaks olemasolevatele kasutajatele 500 inimest," räägib ta, et seetõttu on ka pakkumisi vähem. 

Gerli hinnangul võiks unistuste töö olla idee poolest midagi sellist, mis pakub pinget, on huvitav ja vaheldusrikas. Vabakutselised tööampsud on kasvav trend üle maailma ja oli seda juba enne koroonat, kuid siis vahetati ametit pigem soovist mitte vajadusest. 

Kas tööampsud toidavad ära? Hetkel ei saa seda garanteerida, sest tööotsijaid on palju. Need, kes on tublid, saavad, teevad ja leiavad pidevalt tööd.

Veermäe soovitused karjäärivahetuseks:
1) kandideeri, kandideeri, kandideeri 
2) tee oma CV ja sotsiaalmeediakontod korda 
3) mõtle välja, mis väärtust sa tulevasele tööandjale pakud

Koroonapandeemia on toonud paljude ellu ebastabiilsust ning ühe näitena kahjuks ka koondamisi. Õnneks on näiteid ka sellistest inimestest, kes on teinud oma elus kannapöörde ning on nüüd oma karjääriga kordades rohkem rahul. Seda, et iga suletud uks avab uue võimaluse, tõestavad Goworkabiti kaasasutaja Gerli Veermäe ning eriala vahetanud Silja Veerme.

See oli raske otsus sel hetkel, sest kõik oli nii ebakindel. Samas ebakindlusest tingitult see otsus tuligi,” räägib Veerme, kes ei näinud toona olukorra paranemist turismi valdkonnas. Veerme otsis tööd neli ja pool kuud eelkõige suvise perioodi tõttu kui konkursse on niikuinii vähem käimas. Kui aga eriolukord läbi sai, tuli pakkumisi küllaga. 

GoWorkaBiti looja Gerli Veermäe nõustub, et koroonaajaga on nõudlus tööampsudele suurenenud. “Nädalas liitub lisaks olemasolevatele kasutajatele 500 inimest,” räägib ta, et seetõttu on ka pakkumisi vähem. 

Gerli hinnangul võiks unistuste töö olla idee poolest midagi sellist, mis pakub pinget, on huvitav ja vaheldusrikas. Vabakutselised tööampsud on kasvav trend üle maailma ja oli seda juba enne koroonat, kuid siis vahetati ametit pigem soovist mitte vajadusest. 

Kas tööampsud toidavad ära? Hetkel ei saa seda garanteerida, sest tööotsijaid on palju. Need, kes on tublid, saavad, teevad ja leiavad pidevalt tööd.

Veermäe soovitused karjäärivahetuseks:
1) kandideeri, kandideeri, kandideeri 
2) tee oma CV ja sotsiaalmeediakontod korda 
3) mõtle välja, mis väärtust sa tulevasele tööandjale pakud

Kommentaarid puuduvad