Täna
09. mai
9...14
-2...5
Homme
10. mai
10...21
5...10

Meelelahutus

Huumorinurk! Henrik Normann parodeerib Joel Ostrati: ma olen siiralt hea kokk!

09:22 14. aprill 2021
Autor: uudised.ee

Juba sel reedel asub Joel Ostrati käe all kokkama humorist Henrik Normann, kes on Ostratiga ka varasemalt kokku puutunud. Nimelt parodeeris Normann tippkokka möödunud aastavahetusel kui telepublikut naerutas legendaarne Edekabel.

Henrik Normann on Joel Ostrati kõnemaneeri ja oleku väga täpselt ära tabanud ning rõhub eelkõige siirusele.

Edekabel on humoorikas telesaade, mis on aastaid olnud TV3 aastavahetuse programmi kohustuslikuks osaks. Andekas näitleja Henrik Normann kehastub saates erinevateks avaliku elu tegelasteks, olgu tegemist armastatud saatejuhtide, kõneainet pakkunud poliitikute või muusikutega. Läinud aastavahetusel eetris olnud saates kehastus Normann Joel Ostratiks kutsudes õhtusöögile rallisõitja  ja maailmameistri Ott Tänaku. Viimase rolli kandis Henrik samuti peensusteni välja. Vaata lähemalt videost.

Näitleja Henrik Normann on suurt õhtusööki valmistamas juba sel reedel kell 20.00 TV3s!


Foto: TV3

 


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!