Kuula! Yasmyn üllatab kuulajaid r’n’b’likel radadel käiva singliga “I Had It Good”

uudised.ee

Mitmekülgne artist Yasmyn andis täna, 14. aprillil, välja enda uue maikuus ilmuva albumi teise singli “I Had It Good”.

“I Had It Good” on oma olekult klassikaline lahkumineku laul, mille sõnum edastab pigem võimendavat ning positiivset kui kurba sõnumit. “Ma tunnen, et olen laulukirjutajana inimene, kes ei pea olema konkreetselt antud ajahetkes, et jutustada lugu mingist situatsioonist, kogemusest või tundest. Mul on alati olnud soov kirjutada lahkumineku lugu ning kui ma kuulsid seda biiti siis tundsin, et see võiks kanda sõnumit, mida kuulaksin enda jaoks keerulisel ajal,” kommenteerib Yasmyn.

Yasmyn lisab: “Loodan, et see lugu on toeks inimestele, kes tunnevad, et nad on katki või neil on raske ning meenutab, et neis on olemas see sisemine jõud, mis on vajalik edasi liikumiseks.” Lugu sobib hästi tulevase albumi temaatikaga, milleks saab olema lõputu ringlus. “Minu jaoks esindab see lugu miskit, mida sa koged peale millegi lõppu, kus võivad esmalt emotsioonidena esile lüüa kurbus, nutt, lein, kuid peale seda tekib arusaam, et tegelikult väärid sa oma ellu midagi paremat — paranemine ja jõu leidmine algab sinust endast,” täpsustab autor. 

“I Had It Good”ile valmis koos LifeDance tantsustuudio ning tantsija Laura Pakasaarega sensuaalne ning naiselik tantsuvideo, millele tehti ka päev enne loo reliisi Zoomi õpituba, kus kõik osalejad said õppida valitud koreograafiat ning kuulda lugu päev enne reliisi.

26. mail ilmub TIKS rekords alt Yasmyn kolmas kauamängiv, mis saab olema segu moodsa souli ja R&B muusikamaailmast ning kandma nime ‘’Yasmyn’’. “See album kannab minu artistinime seetõttu, et tunnen, et olen jõudnud uue albumiga žanrini, mis iseloomustab mind muusikaliselt kõige enam ja peegeldab seda, mida ma artisina teha soovin,” lisab artist. 

Kuula lugu SIIT!


Albumi kaas 
Foto: Pressimaterjal

Kommentaarid puuduvad