Marilyn Jurman kirjutas oma nooruspõlve päevikust raamatu: kõige rängemaid seiku ei julge endalegi tunnistada

Duubel

"Duublis" on külas armastatud hunt kriimsilm Marilyn Jurman, kes on kirjutanud oma teismeea päeviku põhjal ausa ja ilustamata noorteromaani “Mul hakkasid päevad”.

Miks otsustas Marilyn oma nooruspõlves peetud päevikust raamatu kirjutada? Naise sõnul polegi sellele väga kerge vastata. "Kõik, kes on kunagi päevikut pidanud, mõtlevad, et küll ma üks päev teen sellest raamatu," mõtiskleb ta.

Kõik sai alguse sellest, kui Marilyn lisati kogemata Facebookis ühte Messengeri vestlusesse, kus oli parasjagu käimas noorte poiste kraaklemine, kes tahtsid pidu koos alaealiste neidudega korralda. Peamiselt oli nende eesmärk nad purju joota ja nendega siis vahekorda astuda. 

Juhtunust šokeeritud Marilyn pani vestluse udutatult Instagrami, mille peale sai ta vähemalt 500 tüdrukult sõnumi, kes tunnistasid, et ka neid on täpselt niimoodi ära kasutatud, vägistatud ja täisjoodetud.

"See on ilustamata lugu ühest 14-aastasest tüdrukust, kelle elu on inspireeritud minu omast. Kõik kokku ei ole tõesti sündinud, aga katkendid sellest on päriselt juhtunud. Kõige räigemad seigad on nii räiged, et neid ei julge endalegi tunnistada ja neid ma ei pannud kirja," räägib Marilyn ja lisab, et proovis loosse sissepikkida rohkem ka õpetlikke momente, mida noored neiud tähele võiksid panna ja tema vigadest õppida.

Marilyn andis raamatu ka oma teismelisele sugulasele lugeda, kes tema sõnul tundis end mitmes kohas ära ja tunnistas, et sääraseid juhtumeid juhtub ka noorematega kui 14-aastased.

[embed]http://www.tv3play.ee/play/11564564[/embed]

Kommentaarid puuduvad