Rannamaja-Ada otsib tööd: mul on suur tahe ja palju kogemust

uudised.ee

Tõsielusaadetest “Rannamaja” ja “Raju reede” tuntuks saanud Ada-Marie Nelke teenib täna leiba peamiselt mõjuisikuna sotsiaalmeedias, kuid tunnistab, et soovib tööturule naasta.  

Möödunud nädalal rääkis Ada oma Youtube´i kanalil laetud videos suunamudimise telgitagustest, milles tõdes, et talle väga meeldib see, mida ta teeb, kuid see on vaimselt väga kurnav. “Ja see ongi kurb, et inimesed ei saa aru ja ütlevad, et otsi endale päris töö. Kui palju energiat, tunde ja raha ma panen selle alla, et sisu toota. Kui ei ole vastukaja selline, nagu tahaks, siis tekibki tunne, et miks ma seda üldse teen,” rääkis Ada.

Eile teatas Nelke, et otsib tööd. “Tahan teenindajatööd jälle teha kuskil funky seltskonnaga baaris/pubis. Kui keegi teab kedagi, kellel oleks pakkuda kui asjad laabuma hakkavad, siis holler at me,” kirjutas Ada Twitteris.

 

Kommentaarid puuduvad