Eesti oma Tom Cruise? Jürgen Pärnsalu lendas filmivõtetel koos tuntud näitlejatariga läbi seina

uudised.ee

Mis on ühist Jürgen Pärnsalul ja Hollywoodi näitlejal Tom Cruise'il? Teadaolevalt teeb Cruise kõik oma kaskadöörivõtted ise ja nüüd paljastab Jürgen, et ka tema osales alles eile filmivõtetel.

Nimelt on tegemisel uus Eesti film, kus ka Jürgenil on roll Mirtel Pohla ja Harriet Toompere kõrval. "Tõepoolest tegin ma eile oma esimese kaskadöörivõtte! Me pidime koos Harrietiga lendama läbi suurest mänguasjakastide seinast. Me pidime mõtlema, kuidas me lendame ja kuidas me kukume ja meil ei olnud kedagi, kes õpetaks. Pidime ise välja mõtlema," kirjeldab ta.

Pille uuris seepeale, kas tegemist on armastajapaariga, kes üksteisest käsi eemal ei suuda hoida, ent Jürgeni sõnul pole ei tema ega Harrieti tegelaskuju vahel mitte mingisugust kirge. Üldiselt läks kõik hästi, ent puusa lõi Jürgen kuhugi kasti otsa ära.

Tegemist on jõulufilmiga, mis on suunatud täiskasvanutele ja humoorikas võtmes. Jürgenil on küll mängida väike roll, ent sõna saab ta siiski sekka öelda. "Tore oli olla filmiplatsil, see oli selline südantsoojendav ja kodune tunne," kirjeldab ta. 

Kuula raadio Star FM hommikuprogrammi järgi siit!

Kommentaarid puuduvad