Täna
17. mai
13...22
7...13
Homme
18. mai
12...20
5...13

Meelelahutus

Video! Riigikogu liige Tarmo Kruusimäe lebas istungi ajal voodis ja suitsetas

Foto: Kuvatõmmis videost
13:37 15. aprill 2021

Täna arutatakse riigikogus keskkonnakomisjoni algatatud istungil kliimaneutraalsuse teemal. Kuigi Isamaa saadik Tarmo Kruusimäe oli märkinud, et soovib sel teemal ka küsida, jättis ta võimaluse voodis lebades kasutamata.

Täna toimub riigikogus keskkonnakomisjoni algatatud olulise tähtsusega riikliku küsimuse „Kliimaneutraalne Eesti aastaks 2035?“ arutelu. Ettekandjate seas oli rida eksperte, kes tulid probleemist kõnelema. Riigikogu liikmed saavad säärastel aruteludel küsimusi küsida ja ka Kruusimäe näitas huvi üles.

Kui tuli Kruusimäe kord aga küsida, lebas kuus 4400 eurot teeniv riigikogu liige hoopis voodis ja suitsetas nähtavasti e-sigaretti. Lisaks mängis taustal muusika. Kruusimäe lõpuks küsimust ei esitanudki.


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!