Ewert and the Two Dragons andis välja Saku Suurhallis salvestatud live-albumi

uudised.ee

Sel reedel ilmus ansamblilt Ewert and the Two Dragons kontsertalbum "Live at the Arena", mis on esimene areenikontserdil salvestatud album Eesti artistilt. Albumit saab kuulata kõikidest digikanalitest ning mai lõpus ilmub ka duubelvinüül.

17 looga kontsertalbum "Live at the Arena" on salvestatud viis aastat tagasi, 2016. aastal toimunud välja müüdud kontserdil Saku Suurhallis. Tegemist oli toona üle pika aja esimese kohaliku artisti areenikontserdiga ning bändi käis kuulamas ja vaatamas üle 6000 inimese. 

"Lõpetatud asjad on parimad asjad. Sama kehtib ka meie esimese kontsertalbumi kohta," rääkis Ewert Sundja. "Peale pikka oma aja ootamist tundus, et nüüd, viis aastat hiljem, on see õige hetk käes. Kuna lugusid on sellel kõigilt meie toonaseks välja antud kolmelt plaadilt, võib seda ka meie esimeseks kogumikalbumiks kutsuda. Muusika koht ei ole sahtlipõhjas kõvaketta peal ja ausalt öeldes on väga hea tunne, et see nüüd kõigile kuulatavaks saab," lisas ta.

"Live at the Arena" plaadilt leiab lugusid kolmelt Draakonite stuudioalbumilt – "The Hills Behind The Hills", "Good Man Down" ja "Circles".

Kommentaarid puuduvad