Enesearengujuht Tiit Trofimov õpetab südameid avama: tänapäeva inimesed ei julge enam oma häält kasutada

uudised.ee

Enesearengu teejuht Tiit Trofimov räägib Star FM-i hommikuprogrammis, mil viisil motiveerida ennast töölainele ja kuidas naised saaksid oma väge taasavastada. Lisaks selgus, millised trendid o hetkel vaimsete praktikate maailmas.  

Tiit Trofimov on Eesti vaimset maastiku edendav teejuht, kelle kireks on näidata inimestele võimalusterohket enesearengumaastiku. Trofimov aitab inimestel ennast leida paljuski läbi ekstsentrilise tantsu. Mehe sõnul saavad kõik, eelkõige naised oma väge esile kutsuda just läbi tantsu.

"Kõige võõram on tänapäeval inimeste jaoks oma hääle kasutamine," räägib Trofimov, kes õpetab inimesi ka iseenda häälest lugu pidama. "Kui naine saab kontakti ürgse häälega enda sees, siis hakkab naise vägi jälle tõusma."

Joogaõpetaja sõnul on inimesed tänapäeval väga pinnapealsed. "Asi on selles, kui sügavalt sa oma hääle välja tood ja kas sa lähed enda sisse või räägid mõistuse tasandil ning kõri pinnalt," kirjeldab Trofimov.

Tema praktikasse kuuluvad vabastavad hingamised, mille abil saavad inimesed oma emotsioone välja elada. "Tunnevad, et on väekad ja saavad aru, et nendes on suur jõud olemas," räägib mees, et häälega hingamine on väga vabastav.

"Mina õpetan inimesi enda südameid avama," selgitab Tiit ja lisab, et kui naise süda on avatud, siis tõmbub mees ka tema poole.

Kuidas aga motiveerida end igal hommikul tööle minema ja teiste inimestega kohtuma?

"Kui sa oled iseendas heas kohas, siis teised inimesed sind nii väga ei häirigi. Endas on vaja tasakaal leida." Trofimov soovitab võimelda, hingata ja mediteerida. 

Trofimov on aastate jooksul elanud väga palju väljapoole, jahtides elu pakutavaid luksuseid; püstitanud ja juhtinud mitmeid ärisid; teeninud kõvasti pappi ja seda sama kõvasti ka kaotanud. Näiteks on ta kätt proovinud kinnisvaraäris, rõivaäris, restoraniäris ja isegi Adila Puhkekeskuse arendaja ja kujundajana. Mees põles seda kõike tehes täiesti läbi ja pidi nullist alustama. "Vahel on raputused kasulikud, sest need sunnivad sind muutusi ette võtma," selgitab guru, lisades, et otsis elus rahu.

Kuula täispikka Star FM-i hommikuprogrammi SIIT!

Kommentaarid puuduvad