Peagi isaks saav Lauri Pedaja avaldas, mida ta uues rollis kindlasti teha plaanib

uudised.ee

Lauri Pedaja ja tema suunamudijast kihlatu Gethel Burlaka saavad juba mõne nädala pärast esmakordselt lapsevanemateks.

Oma YouTube`i kanalil näitas paar seda, kuidas neil kodus remont kulgeb ning lisaks avaldas Lauri ka uudise seoses isadusega.

Nimelt teatas mees, et tal on kindel plaan jääda lapsehoolduspuhkusele. “Me võtsime vastu otsuse, et 70 päeva peale tirtsu sündi jään mina lapsehoolduspuhkusele. Mina tahan osaleda meie tütrekese sünni ja kasvu juures täiel määral. Pühendada aega kodule. Minu jaoks on minu pere kõige tähtsam. Ma tahan olla kodus kohal ja olemas. Kodu on kõige tähtsam,” sõnas Lauri.

Lauri Pedaja ja tema suunamudijast kihlatu Gethel Burlaka saavad juba mõne nädala pärast esmakordselt lapsevanemateks.

Oma YouTube`i kanalil näitas paar seda, kuidas neil kodus remont kulgeb ning lisaks avaldas Lauri ka uudise seoses isadusega.

Nimelt teatas mees, et tal on kindel plaan jääda lapsehoolduspuhkusele. “Me võtsime vastu otsuse, et 70 päeva peale tirtsu sündi jään mina lapsehoolduspuhkusele. Mina tahan osaleda meie tütrekese sünni ja kasvu juures täiel määral. Pühendada aega kodule. Minu jaoks on minu pere kõige tähtsam. Ma tahan olla kodus kohal ja olemas. Kodu on kõige tähtsam,” sõnas Lauri.

Kommentaarid puuduvad