Räppar Estoni Kohver: 5MIINUST on ennekõike ettevõte ja me ei tee muusikat, et lõbus oleks

uudised.ee

Brigitte Susanne Hundi saates “30 minutit taevas” oli külas 5Miinuse liige räppar Estoni Kohver, kes tunnistas, et ajapikku on noorukitest poistest saanud siiski täisjõus mehed, kes ei jaksagi ehk hommikuni pidu panna enam.

“Me ei tee muusikat selleks, et lõbus oleks, 5MIINUST on ennekõike ettevõte,” sõnab Kohver selgitades, miks on bändi lüürika ja stiil muutunud rahulikumaks.

Kohvri sõnul on nende eesmärk, et lavad oleksid täis ja striimingu numbrid oleksid head. Lisaks kirjeldab ta, et nii tema kui teised 5MIINUSE liikmed ongi maha rahunenud: “Kui palju sa tead neid vendi, kes üle mingi vanusepiiri panevad rämmarit? No need elavad Soomes,” ütleb ta.

Artikkel refereeritud portaalist sky.ee

Kommentaarid puuduvad