Toomas Uibo: sain pärast maskisaadet ohtralt kirju, kus paluti, et jätkaksin laulmist

uudised.ee

Saates “Hommik Anuga” olid külas Saara Pius, Mait Malmsten ja Toomas Uibo, kes plaanivad sel suvel ühiselt tuurile minna. Uibo rääkis, kuidas pärast maskisaates osalemist kirjutas talle Facebook’i uskumatult palju inimesi, kes palusid tal laulmisega jätkata.

Toomas Uibo osales mullu TV3-e saates “Maskis laulja” ja tõdes, et pärast seda on olnud pöörane aasta. “Poleks iialgi arvanud, et Saara ja Maiduga koos laulan, ei olnud mingisuguseid plaane, plaanid on tulnud ise. Plaanimata asjad ongi kõige toredamad,” rääkis Uibo.

Uibo ei planeerinud sugugi laulmisega uuesti tegelema hakata, ent maskisaade andis sellele tõeliselt hoogu juurde. “Surve on inimeste poolt lihtsalt nii suur olnud. Istume siis üldse nende inimeste pärast, kes mulle Facebooki kirjutasid, et palun jätka laulmist. Neid oli lihtsalt nii palju ja tekkis tunne, et mis teen siis, kuidas ma ütlen, et ma ei tee seda,” kirjeldas ta.

Vaata, kuidas Toomas Uibo “Joel Ostrati suures õhtusöögis” imelise etteaste andis!

Kommentaarid puuduvad