Jürgen Pärnsalu lapsepõlve kaisulelud ei kuulunud: mul oli magama jäämiseks suur marlilapp

uudised.ee

Raadio Star FM hommikuprogrammis tekkis diskussioon, kas lapsevanematest saatejuhtide Liisi ja Marko lastel on kaisukarud või mõned muud pehmed mänguloomad, ilma milleta nad magama ei jää. Selle peale meenutas Jürgen, kuidas tal oli mängulooma asemel hoopis üks tavaline marlikalts.

Liis Lusmäe sõnul on nii tema vanemal kui nooremal lapsel oma kallid kaisulelud, keda nad unne vajudes hoiavad. Noorema lapse mõmmi kannab aga eriti omapärast nime, mis pärineb ühelt äärmiselt tuntud filmikangelaselt. Saatejuhid mõistatasid pikalt - tegelaskuju on vägivaldne ja pigem üksik hunt. "See näitleja sai tegelikult tuntuks ühe pornofilmi kaudu..." vihjas Liis ja selgus, et nende kodus kannab pruun ja pehme kaisulelu nime Rambo!

Jürgen meenutas, et tema oli lapsepõlves küllaltki vähenõudlik laps, kui asi puudutas mänguloomi ja temal ning tema täditütrel olid selleks hoopis suured marlilapid. "Me kutsusime neid nuusudeks. Mingi kalts oli, millega me magama jäime. See ei olnud isegi mingi reaalne mänguasi- või loom. Päris rõve, kui ma nüüd hakkan mõtlema," mõtiskleb Jürgen. 

Pille mäletab enda vennatütre pealt, kuidas kui sa kaotad ära selle "õige" kaisuka, järgneb tõeline katastroof. "Siis ikkagi enam laps sul õhtul magama ei jää, see on huvitav!"

Kuula raadio Star FM hommikuprogrammi järgi siit!

 

 

Kommentaarid puuduvad