Täna
09. mai
9...14
-2...5
Homme
10. mai
10...21
5...10

Meelelahutus

Rannamaja-Helena kostitab julge pildiga: tulemus oli seda väärt

Foto: TV3
18:10 20. aprill 2021
Autor: uudised.ee

Skandaalse tõsielusarja "Rannamaja" teisest hooajast tuntust kogunud Helena jagab sotsiaalmeedias tõeliselt julget kaadrit omapäraselt fotosessioonilt.

Nimelt postitas Helena oma Instagrami kontole foto, kus ta seikleb valges ihupesus ühes lagunenud majas. "Kann oli hiljem veidi räpane, aga tulemus oli seda vast väärt," kommenteerib Helena oma ebatraditsioonilist pildisessiooni.

Tõsielustaaril on ka põhjus, miks ta poolpaljaid pilte vorbib. Nimelt tegi ta aasta alguses endale OnlyFansi konto, et tasuda ära üks suurem võlg. Kuid Helena on erootilise sisuga piltide tootmist ja müümist jätkanud ka pärast probleemi lahenemist.


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!