ERSO otsib uut tšellisti: Silvia Ilvese lepingut ei pikendata

uudised.ee

Eesti riiklik sümfooniaorkester otsib endale avaliku konkursiga uueks hooajaks uut tšellomängijat ja kuigi varem rõhutati, et orkester oma muusikute maailmavaateid ei kommenteeri, siis on teada, et meeleavaldustel osalenud Silvia Ilvese lepingut ei pikendata.

ERSO peadirigendi ja kunstilise juhi Olari Elts sõnul on Ilvese leping tõepoolest läbi saamas, aga mittepikendamise põhjused on juriidilised.

ERSO maine- ja kommunikatsioonijuht Kärt Ruubel sõnul nemad oma töötajate maailmavaateid ei kommenteeri ning juriidilistel põhjustel töötajate töölepinguid puudutavaid detaile avaldada ei saa. “Ajutiste lepingute arutelu on traditsiooniliselt märtsis, et töötajatele otsustest pikalt ette teada anda. Otsus sõltub muusiku senisest tööst orkestris ja orkestri edasistest plaanidest,” selgitas ta.

Artikkel refereeritud Kroonikast.

Kommentaarid puuduvad