Imelihtne ja maitsev! Loodusesõber Illimar Pilt avaldab maailma parima karulaugupesto retsepti

Duubel

Kes vähegi on viimasel ajal sotsiaalmeedias ringi vaadanud, on kindlasti märganud, et inimesi on vallutanud suur karulaugu hullus! Karulauku peetakse väga kasulikuks ja organismi puhastavaks, aga ühtlasi tuleb seda korjates meeles pidada mitut tähtsat asja. Ettevaatlik peab olema, kuid samas ei tohiks karulauku ikkagi karta, sest väidetavalt on tegu väga kasuliku taimega. Meil on külas täiskohaga isa ja blogija Illimar Pilt, kes on suur loodusesõber ja tuttav kõiksuguste metsasaadustega.

Kes vähegi on viimasel ajal sotsiaalmeedias ringi vaadanud, on kindlasti märganud, et inimesi on vallutanud suur karulaugu hullus! Karulauku peetakse väga kasulikuks ja organismi puhastavaks, aga ühtlasi tuleb seda korjates meeles pidada mitut tähtsat asja. Ettevaatlik peab olema, kuid samas ei tohiks karulauku ikkagi karta, sest väidetavalt on tegu väga kasuliku taimega. Meil on külas täiskohaga isa ja blogija Illimar Pilt, kes on suur loodusesõber ja tuttav kõiksuguste metsasaadustega.

Kommentaarid puuduvad